Project Visibilis: Resultaten vastgelegd in rapport

0
1979

Op onze Visiblis project pagina hebben jullie al kunnen lezen over de activiteiten die we hebben uitgevoerd tijdens het project. Na negen maanden data verzamelen was het een enorme klus om alles goed te controleren en onder te brengen in een database. Daarna hebben we vele uren tijd gestopt in de kalibratie en de validatie van de modellen. Als laatste stonden we voor de uitdaging alles helder en systematisch vast te leggen in een rapport. We hebben besloten de rapportage in het Engels te verzorgen, zodat ook onze buitenlandse volgers het kunnen lezen.

We zijn heel blij en trots dat we kunnen aankondigen dat onze opgedane kennis en kunde nu is vastgelegd. Het rapport is voor iedereen inzichtbaar en kun je downloaden via onderstaande button. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat graag en kun je een mail sturen naar info@scapeler.com.

>> VISIBILIS rapport <<

VISIBILIS rapport (boek formaat)

Wil je meer weten over dit project lees dan hier verder.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!