Afsluiting DAMAST project

0
996

Op 5 juli was de laatste gebruikersbijeenkomst van het DAMAST project. De resultaten van het project dat bijna vier jaar gedraaid heeft, werden gepresenteerd en bediscussieerd. Daarmee is een leerzame periode afgesloten met vele nieuwe inzichten.

Aan alles komt een eind maar gelukkig zijn er ook weer nieuwe plannen en projecten in het vooruitzicht, het avontuur gaat gewoon door.

Zie hieronder het bericht van AiREAS op instagram.

View this post on Instagram

DAMAST project Effect NO2 op asmatische jongeren. Eindpresentatie. Literatuur onderzoek samen met AiREAS metingen en informatie van asmatische jongeren gaf een beeld van het effect van NO2 fluctuaties op hun kwaliteit van leven. Dit bleek dagelijk een grote impact te hebben. De resultaten worden binnenkort gepubliceerd. Interessant is de multidisciplinaire partner groep vandaag. Op de foto: Scapeler – data verwerking burgerparticipatie IRAS – Universiteit van Utrecht gezondheid risico's longfuncties RIVM – ministerie volksgezondheid Fietsersbond ITC – Universiteit van Twente onderzoekers John Schmeitz advies AiREAS – dat zijn we allemaal Imaging Online – hart en vaat onderzoek – TNO – meetinstrumenten #astma #AiREAS #sdg17 #sustainocratie #stadvanmorgen #stirfoundation #COS3I #luchtkwaliteit #technologie #DAMAST #NO2

A post shared by AiREAS (@aireas2) on

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here