Eerste ‘Powered by FIWARE’ applicatie!

0
2213

Met gepaste trots kunnen we de eerste ‘Powered by FIWARE’ toepassing tonen middels onderstaand plaatje.

Dit plaatje toont sensor resultaten van het project Visibilis op twee verschillende manieren. De bovenste drie grafieken zijn van de fijnstof sensoren en geven de waarden voor PM1, PM2.5 en PM10 weer. Deze sensor meetwaarden komen uit een 52North implementatie van OGC/SOS services. Voor zover geen nieuws. De onderste drie grafieken geven dezelfde meetwaarden weer maar nu vanuit een FIWARE Orion Context Broker, en dat is een nieuwe combinatie met een toekomstpad vol interessante mogelijkheden.

Lees hier meer over Scapeler en FIWARE.

Actuele meetresultaten zijn hier te vinden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!