‘Zo creëer je waarde in de slimme stad’

0
1101

Recent door Future City uitgegeven boek “Zo creëer je waarde in de slimme stad” als boekwerk te bestellen of gratis als pdf te downloaden.

“In het nieuwe Future City boek ‘Zo creëer je waarde in de slimme stad – Meer waarde door verbinding, flexibiliteit en betekenis‘ onderzoeken we hoe de manier waarop waarde ontstaat in regio’s, steden en dorpen, verandert door technologisering en digitalisering. Dat gaat veel verder dan de economische businessmodellen. In het boek laten we zien wat er verandert en dat het creëren van waarde relevant is voor iedereen die bezig met de stad. En we laten zien hoe het in de praktijk werkt.”

In dit boek aandacht voor de ApriSensor sensorkit als ’tool’ voor ‘slimme burgers’ in een ‘slimme stad’. Het bericht over de ApriSensor is veel gelezen op de website van DMI vandaar de vermelding als de Nr.2 tool !!

Meer ’tools’ zijn te vinden op de website van Dutch Mobility Innovations (DMI) 

DMI is het online samenwerkingsplatform voor publieke en private professionals in Nederland die actief zijn op het gebied van slimme en duurzame verstedelijking en mobiliteit. DMI is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om professionals werkzaam in verstedelijking en mobiliteit te helpen makkelijker online samen te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!