ApriSensor nu ook Samenmeten-dataportaal

0
307

Op het Samenmeten-dataportaal van het RIVM worden meerdere meetsystemen samengebracht waaronder nu ook die van Scapeler met de ApriSensor. De ApriSensor sensorkits zijn te herkennen aan de identificatie welke begint met “SCL_” (Scapeler). Hieronder een voorbeeld “SCL_ApriSensor_27E8-pmsa003”. De code “27E8” is de code van de sensorkit. Door de stip op de kaart aan te klikken zijn de meetresultaten op te vragen. Op het portaal zijn de meetresultaten te zien als gemiddelde waarde van een geheel uur.

Het Samenmeten-dataportaal is hier te vinden: https://samenmeten.rivm.nl/dataportaal/

Uw ApriSensor ook op het dataportaal?

Wilt u uw ApriSensor sensorkit ook op het Samenmeten-dataportaal vertonen? Lees dan hier voor meer informatie: ApriSensor op Samenmeten-dataportaal