Het fietsavontuur van Bas Strikker

0
1394

Maandag 31 augustus 2020 is het fietsavontuur van Bas Strikker van start gegaan. Vertrokken vanuit Haarlem met als doel Zuid-Frankrijk en mogelijk verder nog Spanje in. Vanuit interesse en nieuwsgierigheid naar de luchtkwaliteit heeft Bas een ApriSensorkastje meegenomen met daarin o.a. een fijnstofsensor. Onderweg zal het kastje voor korte of langere tijd worden aangezet om de luchtkwaliteit van de omgeving te meten. Aan het eind van elke meetperiode zal de meetdata worden doorgestuurd naar de server met behulp van de hotspotfunctie op de mobiele telefoon.

De resultaten worden in beeld gebracht met foto’s van de omgeving met daarbij de meetresultaten in een grafiek.

Volg het avontuur van Bas op deze webpagina: Het fietsavontuur met de ApriSensor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!