Scapeler in het nieuws: Vuurwerk in De Standaard

0
2258

Het was weer een hectisch weekend op twitter als gevolg van de geplaatste visualisaties van het vuurwerk gedurende de jaarwisseling. Ik zal later nog een blog maken over deze visualisaties. De gebruikte data is afkomstig van Luftdaten.

Voor nu is onder het thema ‘In het nieuws’ de vermelding in de Belgische krant De Standaard het vermelden waard. Deze vermelding is op zich niet onlogisch gezien het resultaat waar België voor wat fijnstof betreft, een zeer gunstig beeld laat zien in vergelijk met Nederland. In België was dan ook voor het eerst een vuurwerkverbod van kracht. Volgt Nederland?

Link naar nieuwsbericht

En hier het twitterbericht met de visualisatie van Nederland (en België):

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!