Metende burgers houden overheid bij de groene les

0
1456

In Trouw een artikel welke het belang van citizen science projecten bevestigd. De aanleiding van dit artikel, het onderzoek van Anna Berti Suman levert de bewijzen dat citizen science projecten zeer waardevol zijn.

Trouw: “Metende burgers houden overheid bij de groene les”

Veel dank aan Anna voor dit belangrijke werk wat zij verricht voor citizen science en voor burgerinitiatieven in het algemeen en specifiek voor die initiatieven welke zich inzetten voor een gezonde leefomgeving. Er is en wordt al zoveel schade aangericht waarbij geld en macht belangrijke factoren zijn. Anna Berti Suman geeft met dit onderzoek het imago van burgerinitiatieven een stevige impuls en motivatie aan de burger om door te gaan in de strijd voor het gelijk van een gezonde leefomgeving in het belang van ons allemaal.

Dankbaar daarom ook dat Scapeler een bijdrage heeft mogen leveren aan dit onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!